Telefon icon ring 31 35 42 35 eller Book online
Kvinde med hvidt smil

Din tandblegning


Din tandblegning består af nogle få simple trin, og er fuldstændigt smertefri og helt uden bevirkninger. Med Smileffect tandblegning er du hurtigt klar til at møde verden med dit nye hvide smil.


1: Du tager plads i den bekvemme behandlingsstol. Ved hjælp af en standard farveskala bliver din nuværende tandfarve bestemt.


2: Behandleren udleverer en særlig serviet med tandrensevæske, som du rengører dine tænder med i 30 sek før tandblegningen. I mellemtiden vil behandleren fylde den første skinne ud af 2 med Smileffect Zero gel.


3: Den fyldte skinne placeres i munden og du bider sammen om den, så gelen bringes i kontakt med dine tænder. Derefter aktiveres LED-lyset. Tandblegningen er i gang, og du slapper af i 15 min.


4: Efter 15 min. udskiftes skinnen og en ny isættes. Blegegelen er den samme som i den første skinne.


5: Din tandblegning er nu færdig, og du kan se din nye tandfarve. Husk ikke at drikke og spise den næste time, og at undgå farvet mad de næste to dage.


Bevar dine tænder hvide med Softwhite


Efter din behandling anbefaler vi, at du dagligt børster med SoftWhite blegeskum morgen og aften efter almindelig tandbørstning. SoftWhite er den optimale måde at vedligeholde resultatet af din tandblegning.