Telefon icon ring 31 35 42 35 eller Book online
Kvinde med hvidt smil

Er tandblegning noget for dig?


Hvem kan have glæde af tandblegning?

Tandblegning en som udgangspunkt en behandling alle vil kunne have glæde af. Men du vil måske specielt have glæde af tandblegning, hvis du har et af disse problemer.

  • Misfarvning af tænder grundet rygning.
  • Misfarvning af tænder på grund af stort forbrug af te og/eller kaffe.
  • Misfarvning af tænder fra stærkt farvet mad.
  • Du vil bare gerne have et friskere, lysere smil :)

Uanset dine personlig grunde, så er du velkommen, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde din drøm.

Hvornår må du udsætte en tandblegning?

Selvom tandblegning er en behandling for alle, så er der desværre en række sygdomme, der kan gøre at behandlingen ikke kan udføres eller evt. må udsættes til et senere tidspunkt.

Det drejer sig blandt andet om

  • Ubehandlede huller gennem tandemaljen.
  • Ubehandlet paradentose.
  • Andre tandkødssygdomme.
  • Ubehandlede knækkede eller brækkede tænder.

Beslutningen er din

Før behandlingen måler vi dine tænders farve. Ud fra dette, og dine oplysninger om hvad der er de primære årsager til misfarvningen, kan vi give dig et realistisk bud på, hvad et typisk resultat vil være.
Ikke mindst af hensyn til dig selv er det vigtigt, at du før behandlingen gør dig klart, hvad dine forventninger er, og om det realistisk opnåelige resultat vil leve op til disse forventninger. Kun på den måde kan du vælge evt. ikke at få udført behandlingen efter at være blevet informeret om, hvad et forventet typisk resultat vil være.
Altså, er dine drøm f.eks. tænder, der er hvidere end de var som nye, så vil denne forventning aldrig kunne opfyldes, og du bør måske opgive at få fortaget en kosmetisk tandblegning.

Det er helt dit eget valg at få udført behandlingen og på et informeret grundlag acceptere, at et bestemt resultat ikke kan garanteres på forhånd grundet individuelle forskelle. Der er således ingen sikkerhed for, at dit resultat vil ligge inden for det typiske, selvom dette er tilfældet for ca. 90% af klienterne.
Lever resultatet ikke op til dine forventninger, så betyder dette ikke, at du får en rabat. Lige som vi heller ikke kræver højere betaling af de klienter, hvor resultatet ligger langt over det typisk forventede.

Fornemmer vi på forhånd, at dine forventninger til resultatet er urealistiske, eller at du ikke føler dig tryg ved vores professionelle ekspertise, så vil behandlingen ikke blive gennemført.


Den anvendte smileZERO gel fremstilles under streng kvalitetskontrol på Tyske laboratorier.